Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Sterrenkoekjes

Sterrenkoekjes

Een jarige zoon deze week, die mee de astrokids begeleidde op Urania. Dan bakken we sterrenkoekjes om uit te delen aan de kinderen! Het recept komt uit een oud kerstboek. Ik gebruik het het hele jaar door, de vorm van de koekjes pas ik aan al naargelang de gelegenheid: sterretjes met Kerstmis, hartjes met Valentijn, bloemetjes in de zomer,… De versiering kan je ook variëren: gewoon glazuur voor volwassenen, discobolletjes, confettischijfjes of, zoals hier op de foto, goudsuiker als het voor kinderen is. Zelf proberen: recept sterrenkoekjes.

3 reacties

  1. Pingback: Right up to the moon - Desserts and more

  2. Pingback: Vrolijk Pasen! - Desserts and more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *