Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Botercake

Botercake

Terug naar het begin… Toen ik onlangs op zoek was naar ik-weet-al-niet-meer-wat, vond ik de notities terug van mijn eerste bakexperimenten. Een botercake uit een Nederlands bakboekje dat ik destijds tijdens mijn middagpauze in Leuven gekocht had. ‘t Was toen eigenlijk nooit echt goed gelukt. Waarom ik toen niet begonnen ben met een eenvoudige quatre-quarts? Geen idee!
Mijn gezin zat in de buurt, je kan dus al raden wat er gebeurde: “Maak dat nog eens mama!”. Zo gezegd, zo gedaan. Benieuwd of ik bijna 23 jaar (!) later met evenveel jaren ervaring op de teller wél iets lekker zou kunnen maken aan de hand van dit recept. Helaas, je ziet het zelfs bijna op de foto, het resultaat was nogal droog en niet erg smaakvol. ‘t Zal dus aan het recept liggen. Niet voor herhaling vatbaar, was de unanieme mening hier ten huize dessertsandmore!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *