Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Brood

Brood

Een mens wordt niet elke dag een halve eeuw oud. Dergelijke verjaardag verdient iets extra, dus waar we het al lang over hadden kwam er: een thermomix. En zo startte de dessertsandmore-familie haar ontdekkingstocht in deze toch wel nieuwe manier van koken. Het eerste wat we gemaakt hebben was soep en een vegetarisch stoofpotje. Brood stond hoog op de agenda, want dat hadden we ook bij de demo gemaakt. Het deeg maken is super handig, en komt er perfect uit. Nu is het nog wat experimenteren met de juiste baktemperatuur en -tijd. Zeker voor herhaling vatbaar. Op de foto’s zie je ook een avocado-ei spread, gemaakt in de thermomix natuurlijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *