Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Lentegerecht

Lentegerecht

Dit weekend heeft Tim pasta met raapsteeltjes gemaakt. Raapsteeltjes… tot een jaar geleden had ik er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Tot er vorig jaar in ons groentenpakket van De Kijfelaar raapsteeltjes zaten. Bavo leverde er ook een recept bij, dat van smulweb.nl kwam. Toen heb ik het voor de eerste keer geprobeerd en het was heerlijk! Nu deze voorjaarsgroente terug beschikbaar is, aarzelden we niet om ze te bestellen en het recept terug op te diepen. Ik vind het niet online terug, maar ik bezorg jullie hier wel onze aangepaste versie: recept raapsteeltjes. Oorspronkelijk werd er ook nog 150 gr blauwe kaas aan toegevoegd. Weinig liefhebbers ten huize desserts and more, dus laten we dat er uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *