Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Marquise

Marquise

O jee, het is al juni en ik heb nog geen enkel dessert gemaakt van het to-do lijstje voor 2019! Gelukkig zijn er lange weekends en studenten die wat extra verwenning kunnen gebruiken. Dit vinden ze een top-vieruurtje, dat we jaren geleden voor het eerst aten bij vriend Didier, die me ook het recept bezorgde. Oorspronkelijk van BBC Good Food, hun omschrijving zegt alles: “A decadent make-ahead dessert that even the most saintly of guests won’t be able to resist.” Al doe ik wel wat kleine aanpassingen.

Tussen afgeleiden, kegelsneden, thermodynamica en zwaartekracht die hier de afgelopen dagen in de hoofden werd gestopt, een welkome caloriebom als afwisseling! Ook gezond, want er zit fruit in ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *