Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Granola

Granola

Een vijftal jaar geleden schreef ik over de muesli die ik zelf maakte, en die ik veel lekkerder vind dan kant-en-klaar gekochte. Intussen weet ik dat waar ik toen over schreef, geen muesli is maar granola. Want sinds ik granola begon te maken, vroegen we ons natuurlijk af wat het verschil is tussen muesli en granola. Ik dacht dat het over de hoeveelheid noten ging, maar dat is niet waar. Bij muesli worden de granen en noten niet gebakken, bij granola wel. En dat vind ik dus lekkerder!

De granola die ik maak, is gebaseerd op een recept dat ik vond op een andere blog. Ik doe er minder cacaopoeder bij, meer noten en ook meer agave siroop, als ik eerlijk ben. De hoeveelheid havermoutvlokken en noten varieert, het is altijd lekker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *