Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Appel-rabarber crumble

Appel-rabarber crumble

De tuin biedt deze dagen heel wat lekkers! Na de kervelsoep met kervel uit eigen tuin van gisteren, was het vandaag de beurt aan de rabarber. Ik probeerde de afgelopen jaren al heel wat recepten met rabarber. Vaak was de ietwat zurige smaak nog té nadrukkelijk aanwezig voor sommige huisgenoten. Dit jaar vond ik een recept op Libelle lekker: recept appel-rabarber crumble. De toevoeging van de zoete appeltjes neutraliseert de zure smaak van de rabarber, iedereen vindt het hier lekker! ‘t Is nu natuurlijk bijna gedaan met rabarber oogsten, dit mag je maar doen tot 21 juni (vanaf dan komt er oxaalzuur in de stengels en wordt er afgeraden nog rabarber te eten). Maar volgens mij is dit ook een heerlijke crumble met alleen maar appeltjes, dat ga ik zeker eens proberen!

Een reactie

  1. Pingback: Appel-Peer Crumble - Desserts and more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *