Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Aubergineschotel met mozzarella

Aubergineschotel met mozzarella

Nu de kinderen met vakantie zijn, kunnen we iets klaarmaken dat ze allebei niet zo graag eten: aubergineschotel met mozzarella, heel lekker met sla en pasta.

Het recept komt uit het boek VeggieKidz van Monique Jansse en Eef Ouwehand, uitgegeven bij Kosmos Uitgevers. Jammer genoeg heeft de uitgeverij geen toestemming gegeven om het recept hier te publiceren, dat mag maar met een beperkt aantal recepten uit het boek. Het boek bevat meerdere recepten die ik regelmatig klaarmaak, dus ik kan het zeker wel aanraden. Wij kochten het een paar jaar geleden bij Dille en Kamille. Of de bibliotheek kan ook een uitkomst bieden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *