Dessertjes en andere lekkernijen om van te genieten
 
Happy 2018!

Happy 2018!

Het is eventjes geleden dat ik nog iets schreef, ik weet het, beste lezers van dessertsandmore. Nochtans heb ik intussen niet stil gezeten en experimenteerde ik verder met het maken van food foto’s. Vooral dan van “stillevens”, foto’s van gerechten die je niet meteen hoeft op te eten. Zolang het niet kan afkoelen of smelten, heb je als fotograaf wat meer tijd.

Zo maakte ik bijvoorbeeld een foto van een compositie van seizoensgroenten voor het nieuwjaarskaartje van Voedselteam Edegem.

Op oudejaarsdag experimenteerde ik dan weer met foto’s van de aardappelsla die ik maakte voor de traditionele gourmet ten huize dessertsandmore. Heel simpel: bioaardappeltjes, bio rode ajuin, bio bieslook, peterselie uit eigen tuin en, tja, mayonaise uit een potje… Alvast één voornemen voor 2018: zelf mayonaise maken!

Maar laat ik eindigen met jullie allemaal het beste te wensen voor 2018! Dat al jullie wensen mogen uitkomen en jullie plannen mogen slagen. Voor mij dus mayonaise, maar zeker ook nog bokkenpoten en éclairs. En behalve desserten en andere lekkernijen, ga ik in 2018 ook websites maken, zie www.nonaweb.be. Het wordt een goed gevuld jaar, santé!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *